Linda Köke
kijkt, schrijft, cureert

Publicaties
    > 2024
    > 2023
    > 2022
    > 2021
    > 2020-2016    

Exposities

Over mij
Contact

vind me ook via:
Instagram
Mail
Nieuwsbrief

DE WORKSHOPS ZIJN TERUG VAN WEGGEWEEST ✨


Misschien heb jij wel een goed voornemen om met je schrijfskills aan de slag te gaan! Daarom organiseer ik in februari twee nieuwe (online) live workshops!

Dit doe ik op pay-what-you-can basis, wat wil zeggen dat de webinars gratis zijn maar je vrij bent om achteraf een bedrag te betalen wat je kunt missen. (Het leven is al duur genoeg right?) Na afloop ontvang je de powerpoint-presentatie en een open Tikkie.

De workshops starten om 19.00; het algemene deel duurt tot 20.30 en daarna is er tot uiterlijk 21.30 gelegenheid om na te praten, vragen te stellen en ideeën uit te wisselen – een zeer waardevol deel van deze workshops. Voertaal is Nederlands.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar linda@lindakoke.com of lindakoke@hotmail.com.
Dan ontvang je enkele dagen van tevoren de Zoom-link.


Woensdag 21 februari:
Start met schrijven


Waar te beginnen? In deze workshop nemen we het schrijfproces onder de loep, zodat jij praktische tips krijgt om de creatieve sappen te laten stromen.

Donderdag 29 februari:
Spoedcursus subsidie schrijven


Hier kan ik uren over praten, maar voor jullie ga ik het proberen in 1,5 uur te doen! Ik geef een snelle introductie in welke fondsen er zijn, welke valkuilen je kan vermijden en hoe je je artistieke identiteit in de aanvraag kan leggen. Kun je daarna meteen je kennis uit de vorige workshop toepassen in de praktijk en je volgende aanvraag schrijven!